Levent Köpek Eğitim Merkezi! Pet Oteli ve Pansiyonu

Levent Köpek Eğitim Merkezi! Pet Oteli ve Pansiyonu
Blog

Levent Köpek Eğitim Merkezi! Pet Oteli ve Pansiyonu

İstanbul’un en hayvan sever ilçelerinden olan Levent’te hizmet veren Levent Köpek Eğitim merkezi köpek bakımı ve köpek eğitimi hizmeti sağlanmaktadır.

Onların bu hayatta ne kadar sadık olduklarının bilincinde olarak insanlarla daha iyi şekilde iletişim kurmaları için profesyonel olarak hizmet vermekteyiz. İnsanlarla olan dostluğunu sürdürebilmeleri için belirli bir eğitim sürecinden geçmesi gereken köpeklerin bizlerle benzer duygulara sahip olduğunu unutmamalıyız.

Sevgi unsurunu ön planda tutarken aynı zamanda ipleri köpek sahibi olarak kendi elimizde tutmayı da ihmal etmeden liderliğimizi onlara kabul ettirmeliyiz. Bu yüzden verilen eğitimler konusunda daima ciddiyet ve disiplinden yana davranmalıyız.

Levent Köpek Eğitim Merkezi

Yıllardan beri av köpeği, bekçi köpeği, refakatçi köpek yetiştirme konusunda Levent Köpek Eğitimi Merkezi, daima müşteri odaklı olarak kendi tarz ve yöntemlerinden asla taviz vermeden hizmet sağlamaktadır.

Köpeklerin sahiplerini gerçek anlamda korumak ve onlara yoldaş olabilmeleri adına bazı durumlarda aynı komutlar ve hareketler üzerinde sabırla saatlerce çalışmak gerekmektedir.

Bu konuda başarıyı elde etmenin yolu sahibin gösterdiği tutum ve tavırdadır. Köpeklerin asla yapmaması gereken hareketleri sizler de sahibi olarak onlara öğretirseniz eğitim süreci daha hızlı ilerleyecektir.

Köpeklerin eğitimi konusunda oldukça başarılı destek sağlayan Levent Köpek Eğitmeni, onların daha iyi şekilde gelişmesini sağlayarak bakımı ve beslenmeleri konusunda özenli hareket etmektedir. Köpeğin yaşı ve cinsiyeti ne olursa olsun eğitmenlerin verdiği yöntemler onlar adına oldukça kolay gelecek şekilde ve sahiplerinin de memnun kalacağı biçimdedir. Temel itaat eğitimi sırasında terbiye, disiplin, liderlik gibi konuları benimsemesi sağlanır.

Eğer bu eğitimi başarılı şekilde geçerse diğer eğitimlerin temelini oluşturduğu için köpeğin başarıları kat ve kat artacaktır. Eğer temel itaat eğitiminde eksiklik ve yanlışlık olursa köpeklerde davranış bozuklukları meydana gelebilir.

Levent Pet Oteli

Levent Pet Oteli

Sunduğu samimiyet ve sıcaklıkla beraber Levent Pet Oteli köpekler adına bir otelden daha çok aile ortamı havası yaratarak sıcakkanlı dostların ve sahiplerinin daima yanında olarak hizmet sağlamaktadır. Minik arkadaşlarımıza özel olarak tasarımı sağlanan pet otelimizde birçok hizmet unsuru ön plana çıkmaktadır.

Onların konforu adına her şey en mükemmel şekilde işlemektedir. Ev ortamını aratmayan bu ortamda serbest dolaşma ve eğlenceli vakit geçirmeleri adına alanlar yer almaktadır.

Köpek sahiplerinin yokluğunu hissettirmeyen ve köpeklerin rahat bir şekilde tatil yapması sağlanmakta ve sahiplerin memnuniyeti düşünülmektedir. Hizmet konusunda geniş yelpazeye sahip olan levent pet pansiyonu hizmet kalitesi ve güvenilirlik bakımından önceliği her zaman korumaktadır.

Levent Köpek Oteli

Köpeklerle her zaman iç içe olmuş tecrübe sahibi çalışanları bünyesinde barındıran Levent Köpek Oteli gibi bir yerde köpekleri sevmeyen ve onlara yaklaşamayan kimseler asla çalışmamaktadır. Çalışanların her bir hayvan canlısı ve alanında uzman olarak hizmet sağlamaktadır.

Köpekler her zaman sevgiye muhtaç oldukları için onlara ilgi konusunda oldukça hassas davranmak gerekir. Köpeklerin bazıları sahiplerine o kadar bağlıdır ki sabah akşam onunla yatar onunla kalkar.

Bizler bunun bilincinde olarak onlara özel davranmaktayız. Köpeği sahiplenme konusunda durumun yalnızca bununla kalmadığını ve onunla bir evlat gibi ilgilenmek gerektiğinin bilincinde olarak hareket etmekteyiz.

İşini en iyi şekilde yapan ve köpekleri oldukça seven kadrosuyla beraber Levent Köpek Pansiyonu olarak gözünü arkada bırakmayacak şekilde kaliteli ve güvenilir olarak hizmetimizi sunuyoruz.

Levent Köpek Kreşi

Levent Köpek Kreşi

Köpek sahipleri bazı zamanlarda gün içerisinde köpeğine yeteri kadar vakit ayıramaz. Bu tür durumlarda onun yalnız kalmasını engellemek adına Levent Köpek Kreşi olarak bizlerin hizmetinden faydalanabilirsiniz. Burada köpeğiniz oyunlar oynayarak enerjisini atar ve yalnızlık çekmez. Gün içerisinde eğlenceli olarak vakit geçirmesi sağlanır. Gün sonunda ise onu tekrar teslim alabilirsiniz.

Levent Pet Kuaför

Bahar dönemleri itibari ile tüy dökmeye başlayan pet dostlarımız için kurtarıcı niteliği taşıyan Levent pet kuaförü, kedi ve köpek dostlarımızın rutin tüm bakımlarını yapmaktadır. Levent pet kuaförü pet dostlarımız için özel olarak kullanılan tıraş aletleri ve bunu ile birlikte dostunuza en uygun kuaför modelini de sizler için ayarlamaktadır. Levent kedi kuaförü genel olarak kedi dostlarımızın tıraş işlemleri, göz kulak temizliği ve tırnak kesiminden oluşmaktadır.

Kediler için asla anestezi kullanmadan yapılan bu işlemlerde dostlarımızın sağlıkları her daim ön planda tutulur. Bunun ile birlikte Levent köpek kuaförü hizmeti il köpek dostlarımızın makas tıraşı veya köpek makine tıraşını da tamamlayarak tüm kuaför hizmetini vermektedir. Tüylerinin seyrekliği, dostunuzun cinsi ve tüy yapısı da göz önünde bulundurularak köpek makas tıraşı veya köpek makine tıraşı seçeneklerinden yararlanılmaktadır. Bu tamamen dostunuzun sağlığı ve düzenli tüy yapısı için de önem taşımaktadır. Levent köpek kuaförü uyutmadan tıraş işlemleri yapar. Dostunuzun banyo ve rutin bakımlarının tek seferde yapılması sağlanır.

Dostunuzun Kedi Tıraşı ve Köpek Tıraşı İçin Pet Koleji Firması İle İletişime Geçebilirsiniz.

İletişim: 0516 167 06 67 

Hemen Ara
Whatsapp